Avsnitt 11 – Intervju Karin

Att få ta del av någons liv ger många gånger en känsla och visshet att man inte är ensam. Ofta skapar andras berättelser hopp och lugn. Att höra att det finns ett liv även efter nuet.

Lever man som ofrivilligt barnlös känns många gånger både nuet och framtiden hopplös odefinierad. Som att nuet ska pågå för alltid. Trots att man gör allt, känner man sig maktlös. Karin pratar om en grå filt eller ett filter som under en tid av hennes liv färgade allt. I det här avsnittet delar Karin med sig av hennes långa krokiga kamp att försöka få barn. Att dela med sig av sina livsberättelser kräver mycket. Ett stort tack till dig, Karin, som kommit till ivfpodden och delat med dig av ditt liv!

2 reaktion på “Avsnitt 11 – Intervju Karin

 1. Malin

  Älskar denna podcast. När man är inne i den här svängen vill man ha stöd och pepp samt fakta, allt detta ger den här podcasten mig.

  Ser fram emot avsnittet där ni ska ta upp upprepade missfall. Jag har blivit gravid på två av tre behandlingar och fått missfall båda gångerna och det är en stor sorg i sig och naturligtvis svårt att hantera alla känslor. Någonting jag undrar över är dock trombyl i syfte att förhindra missfall stämmer det eller bara någonting som cirkulerar ute i diverse familjeforum, red gärna ut begreppet.

  Tack för en givande podcast, jag lyssnar varje vecka.

  Kram från Malin

  Svara
  1. ivfpodden Inläggsförfattare

   Tack!
   Vad bra att podden ger dig svar och stöd, det är tanken! Vi båda vet hur stort behov av stöd och information som finns, målet med podden är att vara en del av det!
   Du efterlyser avsnittet om missfall, det kommer inom kort!

   Hälsningar Emma & Carolina

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>