Avsnitt 2 – Intervju

I detta avsnitt får ni möta Marie som delar med sig av sina erfarenheter, om sorgen och ovissheten som den ofrivilliga barnlösheten innebar för dem som för många andra.

Detta är det första mötet med en gäst i en rad av fler!  Ni kommer att möta fler kvinnor och män som berättar om den egna berg och dalbanan. Alla med sina olika upplevelser och berättelser.

5 reaktion på “Avsnitt 2 – Intervju

 1. Catarina

  Oj vad härligt att höra någon annans erfarenhet!
  Vi har precis misslyckats med vårt andra försök, och det var väldigt befriande att höra att det är fler som upplever ett andra misslyckande som väldigt tungt.
  Kändes som detta program fick mig på rätt bana igen, det är bara på nästa!
  Tack!

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Hej
   Tack för din kommentar och vad fint att höra att du tycker att du fick stöd för att fortsätta kämpa!

   Svara
 2. sara

  Hej
  Vi försökte länge. Fick avbryta första försöket. Har gjort två ivf. Har fantastiskt nog två underbara barn nu. Jag tycker att podden är mycket bra och önskar att den funnits för ett år sedan då vi var mitt i behandlingen. Har man inte gått igenom det kan det vara svårt att förstå känslorna.

  Svara
 3. Therese

  Otroligt värdefullt att höra någon annans resa och tankar. Kände igen mig i mycket. Skule tycka det var intressant att höra en mans syn på ivfresa och hur de tacklar allt. Kanske när problemet ligger hos dem. Även ett avsnitt om avundsjuka och hur man tänker när omgivningen lyckas. Hoppas även på ett avsnitt om adoption och allt det innebär. Denna podd sida är guld värd!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>